Katılımcının: Ünvanı * Seçiniz... Prof.Dr. Doç.Dr. Yrd.Doç.Dr. Araş.Gör.Dr. Araş.Gör. Öğretim Gör.Dr. Öğretim Gör. Uzman Okutman Diğer Adı Soyadı * Kurumu * E-posta Adresi * İletişim Telefonu: * ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── KATILIM ÜCRETİ VE DAHİL HİZMETLER 60 TL 1. Çalıştay Materyali 2. Açılış Kokteyli 3. Çay Kahve İkramları 4. Öğlen Yemekleri (10 ve 11 Nisan 2014) 5. Bildiriler Kitabı (TÜBİTAK desteği alındığı taktirde) ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── GALA YEMEĞİ ÜCRETİ VE İÇERİĞİ 75 TL 5 yıldızlı Porto Bello Resort & Spa Otel'de fasıl heyeti ve limitsiz yerli içecek Toplantıya katılmayıp sadece Gala Yemeğinde size eşlik edecek birisi var mı? * Hayır Evet──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── Ödeme Miktarı * Katılım Ücreti 60 TL Katılım + 1 kişilik Gala Yemeği Ücreti 135 TL Katılım + 2 kişilik Gala Yemeği Ücreti 210 TLÖdemenin Yapıldığı Banka Adı * Dekont No * ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── Cinsiyetiniz * Kadın Erkek──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── Yaşınız * ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── Lisans Mezuniyet Yılınız * ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── Mezun Olduğunuz Üniversite * ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── Mezuniyet Düzeyiniz * Lisans Yüksek Lisans Doktora──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── Çalıştığınız Sektör (Özel, Kamu, STK, vb..) * ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── Pozisyonunuz (Mimar/Mühendis, İşveren, Müdür, Şef, vb..) * ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── Yaptığınız İş (Proje/Tasarım, Uygulama, Bakım, Bitkisel Üretim, vb..) * ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── Lütfen aşağıda ifade edilen ve LİSANS DÜZEYİNDEN MEZUN bir Peyzaj Mimarının sahip olması gereken bilgi alanlarını, meslekte edindiğiniz deneyimler doğrultusunda, değerlendiriniz. ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 1. Peyzaj Mimarlığı Tarihi ve Kuramı * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 2. Dünya ve Türkiye Coğrafyası * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 3. Antropoloji * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 4. Peyzaj Planlama * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 5. Peyzaj Tasarımı * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 6. Peyzaj Onarımı * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 7. Peyzaj Yönetimi * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 8. Kentsel Tasarım * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 9. Açık ve Yeşil Alan Planlama * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 10. Bitki Fizyolojisi * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 11. Bitkisel Malzeme Bilgisi * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 12. Bitkisel Üretim ve Çoğaltma Teknikleri * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 13. Bitkisel Tasarım * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 14. Çim Alan Tesisi * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 15. Yeşil Alan Bakım ve Onarımı * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 16. Doğal Bitki Örtüsü * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 17. Genel Ekoloji / Peyzaj Ekolojisi * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 18. Çevre ve Doğa Koruma * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 19. Çevresel Etki Değerlendirmesi * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 20. Yapısal Malzeme Bilgisi * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 21. Peyzaj Yapım Teknikleri (Peyzaj Konstrüksiyonu) * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 22. Tasarım ve Sunumla İlgili Bilgisayar Programları (AutoCAD, Photoshop, Lumion, 3DMax, vb..) * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 23. Planlama ile İlgili Bilgisayar Programları (ArcGIS, Fragstats, vb..) * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 24. Peyzaj Mühendisliği (Tesviye, Arazi Plastiği, vb...) * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 25. Peyzaj Altyapı Sistemleri (Sulama, Drenaj, Aydınlatma) ve Tasarımı * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 26. Yapısal ve Bitkisel Proje Uygulama Teknikleri * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 27. Keşif, Metraj, İhale Dosyası Hazırlama ve Şantiye Yönetimi * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 28. Ulusal Yasal Çerçeve ve Politikalar * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 29. Uluslararası Yasal Çerçeve ve Politikalar * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 30. Mesleki Değerler ve Etik * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── 31. Mesleki Yabancı Dil * Çok Gerekli Önemli(5) Gerekli Önemli(4) Az Gerekli / Önemli(3) Gereksiz / Önemsiz (2) Çok Gereksiz / Önemsiz (1) Fikrim Yok──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── Eklemek istediğiniz diğer bilgi alanları olması durumunda onları da listeye ekleyerek, aynı şekilde değerlendiriniz... ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── Öğrencinin: Adı Soyadı * Üniversitesi * Öğrenci No * E-posta Adresi * İletişim Telefonu * ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── ÖĞRENCİ KATILIMINA DAHİL HİZMETLER 1. Çalıştay Materyali 2. Açılış Kokteyli 3. Çay Kahve İkramları ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── GALA YEMEĞİ ÜCRETİ VE İÇERİĞİ 75 TL 5 yıldızlı Porto Bello Resort & Spa Otel'de fasıl heyeti ve limitsiz yerli içecek Toplantıya katılmayıp sadece Gala Yemeğinde size eşlik edecek birisi var mı? * Hayır Evet──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── Ödeme Miktarı * Katılım (Ücretsiz) Katılım + 1 kişilik Gala Yemeği (75 TL) Katılım + 2 kişilik Gala Yemeği (150 TL)Ödeme Yapıldı ise Banka Adı Dekont No ──────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────── Güvenlik Sorusu 2 + 1 =