Akdeniz Üniversitesi

7 Nisan 2014 - Çalıştay Nihai Programı yayınlanmıştır.

24 Mart 2014 - Çalıştay kayıtları bugün itibariyle tamamlanmış bulunmaktadır. Son anda katılmaya karar verenler için on-line kayıt linki 31 Mart 2014 Pazartesi gününe kadar açık tutulacaktır. Organizasyon açısından tüm katılımcıların önceden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

20 Mart 2014- Japon Chiba Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Isami Kinoshita "International Landscape Studio: Experiences of Chiba University" isimli sunumla Çalıştaya katılacaktır.

18 Mart 2014 - Gala Yemeği 11 Nisan Cuma gecesi Konyaaltı sahilindeki 5 yıldızlı Porto Bello Hotel'dedir. Otelin yeni dizayn edilmiş Sailors Salonu Gala Yemeği için Çalıştay katılımcılarına tahsis edilmiştir. 4 kişilik Fasıl Heyeti eşliğinde servis edilecek Gala Yemeğinin zengin bir menüsü vardır ve limitsiz içecek servisi yapılacaktır. Otel ile yapılan sözleşme gereği Gala Yemeği için sonradan kayıt yapılamayacağından, Gala Yemeğine katılmak isteyenlerin online kayıt formunda bu seçeneği işaretlemesi ve yemek ücretini çalıştay hesabına aktarması gerekmektedir.

14 Mart 2014 - Çalıştaya son kayıt tarihi 24 Mart 2014 Pazartesi gününe uzatılmıştır.

7 Mart 2014 - Mezunlara yönelik on-line anket uygulaması tamamlanmış ve 500'e yakın katılımcı olmuştur. Katılan ve katkı koyan herkese teşekkür ederiz.

27 Şubat 2014 - Akdeniz Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri Çalıştaya katılacak belirli sayıda öğrenciyi evlerinde konuk edeceklerdir. Diğer bölümlerimizden öğrenci katılımını kolaylaştırmayı amaçlayan bu olanaktan yararlanmak isteyen ve çalıştaya kaydını yaptırmış olan öğrencilerin taleplerini Çalıştay Sekreteryasına (calistay2014@gmail.com) 15 Mart 2014 tarihine kadar bildirmeleri gerekmektedir. Konuk edilecek öğrenci sayısı sınırlı olduğundan, talepler başvuru sırasına göre değerlendirilecektir. Bu nedenle bu olanaktan yararlanmak isteyen öğrencilerin bir an önce başvuru yapmaları önerilir.

27 Şubat 2014 - Çalıştay, Peyzaj Mimarlığı Bölümlerinden mezun olanların katılımına ve eğitim-öğretimle ilgili görüş ve önerilerini paylaşmalarına açıktır.  Mezunlarımız da aşağıdaki Akdemisyen / Mezun Kaydı linkinden kayıtlarını yaptırabilirler.

18 Şubat 2014 - Online Kayıt aktif hale getirildi.

Akademisyen/mezun kaydı için   http://peyzajcalistay.akdeniz.edu.tr/akademisyen-mezun-kayit

Öğrenci kaydı için                           http://peyzajcalistay.akdeniz.edu.tr/ogrenci-kayit

14 Şubat 2014 - Çalıştay resmi davet yazısı ve afişi Bölümlere gönderildi.

7 Şubat 2014 - On-line Mezun Anketleri başlatıldı  http://peyzajcalistay.akdeniz.edu.tr/anket

17 Ocak 2014 - Ülkemizdeki Bölümlerin mevcut durumunu ortaya koymayı amaçlayan Bölüm Bilgi Formları Bölüm Başkanlıklarına gönderildi.

13 Ocak 2014 - Atölyeler için Adobe Connect programının kullanım bilgisi Atölye Koordinatörlerine gönderildi.

13 Ocak 2014 - Olası konaklama yerlerine ilişkin bilgiler web sayfasının ULAŞIM VE KONAKLAMA linkine eklendi.

13 Ocak 2014 - Öğrenci Forumları bilgi notu, afişi ve katılımcı listeleri Bölüm Başkanlıklarına gönderildi. Forumlara ilgi duyan öğrencilerin isimlerini listelere kaydettirmeleri gerekmektedir.

6 Ocak 2014 - Çalıştay atölyeleri bilgi notları, atölye koordinatör ve üyelerine gönderilmiştir.

2 Ocak 2013 - Çalıştay öncesi Öğrenci Forumlarında yer almak isteyen lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin 15 Ocak - 15 Şubat 2014 tarihleri arasında isim ve iletişim bilgilerini Bölüm başkanlıklarına bildirmeleri gerekmektedir.

19 Aralık 2013 - TÜBİTAK'a destek için başvuru yapıldı.

10 Aralık 2013 Çalıştay kapsamındaki mezun anketleri Işık Üniversitesi ile Peyzaj Mimarları Odası'nın koordinasyonunda gerçekleştirilecektir.

1 Aralık 2013 - Çalıştay öncesi Atölyelerde görev almak isteyen öğretim üyelerinin / görevlilerinin 15 Aralık 2013 tarihine kadar iletişim bilgilerini Bölüm başkanlıklarına  bildirmeleri gerekmektedir.

Sayfa Özeti: HABERLER

Anahtar Kelimeler: